Λόγω κορονοϊού οι εργασίες για την νέα μας ιστοσελίδα πήγαν λίγο πίσω. Σε λίγο καιρό θα είμαστε έτοιμοι και ανανεωμένοι. Έχουν αλλάξει οι τιμές σε αρκετά προϊόντα μας, οι οποίες δεν γίνεται αυτή τη στιγμή να ενημερωθούν στην τρέχουσα ιστοσελίδα. Παρακαλούμε για οποιοδήποτε κωδικό σας ενδιαφέρει καλέστε μας στο 2103248530 ή στο τηλέφωνο του υποκαταστήματος 2103316518. Διαφορετικά μπορείτε να μας στείλετε email στο sales@silverunion.gr
el-GRen-GB
X
ΚΑΛΑΘΙ (0)ΚΑΛΑΘΙ (0)

Το silverunion.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα. Όλες οι αποστολές παραγγελιών γίνονται με την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Για την λιανική πώληση ισχύει: 

Για αγορές από 50 ευρώ και άνω η αποστολή των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για αγορές κάτω από 50 ευρώ ισχύει:

  • Για παραλαβή από το κατάστημά μας Silver Union, Περικλέους 36, Σύνταγμα, 10562 τηλ. 2103316518 δεν υπάρχει χρέωση.
  • Για αποστολή της παραγγελίας σας στο χώρο σας, 5€ μεταφορικά για όλη την Ελλάδα

Για την χονδρική πώληση ισχύει:

  • Για αποστολές παραγγελιών, εντός Αθηνών, μέχρι 2kg τα μεταφορικά είναι 3,10 € και 5,30 € με αντικαταβολή. Για παραγγελίες πάνω από 2kg προστίθεται 0,70 € για κάθε επιπλέον κιλό.
  • Για αποστολές παραγγελιών, εκτός Αθηνών, μέχρι 2kg τα μεταφορικά είναι 4,30 € και 5,30 με αντικαταβολή. Για παραγγελίες πάνω από 2kg προστίθεται 1,00 € για κάθε επιπλέον κιλό.

Οι τιμές των παραγγελιών που προορίζονται για Κύπρο εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες (προσαύξηση τιμής του καυσίμου κλπ.) για το λόγο αυτό συνιστάται η επικοινωνία σας με την εταιρεία μας για τη σωστή σας πληροφόρηση.

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων συνήθως σε 5 ημέρες. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της.

 

Επιστροφές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους

α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της SILVER UNION πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά,  κ.λ.π.) και
β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν .

Σε όλες τις περιπτώσεις αυτές, ο πελάτης έχει την επιλογή είτε εξ αρχής να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος είτε, αφού έχει παραλάβει, να επιστρέψει το προϊόν, εντός 20 ημερών από την ημέρα της παράδοσης.

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και να είναι σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 20 ημερών τότε η SILVER UNION δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση. Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των είκοσι (20) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση-επισκευή να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ Απ. Λιανικής κ.ο.κ). Πριν από κάθε επιστροφή συνιστάται να προηγηθεί συνεννόηση με το Ηλεκτρονικό κατάστημα της SILVER UNION ή τηλεφωνώντας στα γραφεία της εταιρείας.

 Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

- Επικοινωνήσετε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με την εταιρεία.
- Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί
- Το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. Απ. Λιανικής κ.ο.κ)
- Η εταιρεία μας διαθέτει το συγκεκριμένο προϊόν.

Συγκεκριμένα:

- Στην περίπτωση που κάποιο είδος που παραλάβατε είναι προβληματικό μπορείτε να μας φέρετε/στείλετε το προϊόν , όπου επιβαρύνεστε το μισό κόστος  της μεταφοράς (5€). Εφόσον το προϊόν εμφανίζει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα, το αντικαθιστούμε αμέσως δωρεάν.
- Στην περίπτωση που σας στείλαμε λάθος είδος, σας στέλνουμε το σωστό και αναλαμβάνουμε κάθε κόστος μεταφοράς, παλιού και νέου προϊόντος.
- Στην περίπτωση που δε σας κάνει και θέλετε να το αντικαταστήσετε με άλλο προϊόν, μπορείτε να το αλλάξετε μέσα σε 20 ημέρες, αναλαμβάνοντας το κόστος της μεταφοράς του στην εταιρεία μας.Σε αυτήν την περίπτωση επικοινωνείτε μαζί μας μέσω email ή τηλεφώνου για να μας γνωστοποιήσετε ποιόν κωδικό επιθυμείτε και εμείς θα σας ενημερώσουμε για τη διαθεσιμότητά του.

Το κόστος της μεταφοράς ανέρχεται στην τιμή των 10€ και περιλαμβάνει μεταφορά προς την εταιρεία μας, αποστολή ξανά στον παραλήπτη και αντικαταβολή.